Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسکای نیوز گزارش داد: در سطح انگلیس هم اکنون ۱۳ درصد کل عابر بانک‌ها خاموش شده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اسکای نیوز، یک گروه حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان گزارش داد: طی ۱۸ ماه گذشته ۸ هزار عابر بانک در انگلیس از مدار سرویس‌رسانی خارج شده که این میزان معادل ۱۳ درصد کل عابر بانک‌ها در این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این موسسه می‌گوید، ۸۰۱ شعبه بانک هم از ماه مارس تا جولای سال ۲۰۲۰ به طور کامل تعطیل شده‌اند و ۱۰۱ شعبه دیگر نیز گفته‌اند تا پایان سال تعطیل باقی خواهند ماند.

کارشناسان گروه ویچ می‌گویند: شرایط و خاموش بودن عابر بانک‌ها در مناطق مختلف انگلیس متفاوت است، به گونه‌ای که در منطقه وست میدلنز ۲۸ درصد و در منطقه سوت ایست ۱۹ درصد از عابر بانک‌ها از مدار خارج هستند.

نتایج یک تحقیق هم نشان می‌دهد، حداقل ۵۷ درصد مردم در انگلیس در طول بحران کرونا حداقل یکبار با مشکل در پیدا کردن یک بانک باز و یا استفاده از عابر بانک روبه‌رو بوده‌اند.

یکی از دلایلی که بانک‌های بزرگ انگلیس طی ۱۲ ماه گذشته برخی شعب خود را تعطیل کرده‌اند این است که مدیران آن‌ها به سمت ارائه خدمات بانکی به صورت آنلاین رفته‌اند، اما گروه‌های حمایت از مصرف‌کنندگان می‌گویند، این مسأله باعث می‌شود که افراد پیر و سالمند و کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند با مشکل مواجه شوند.

مؤسسه ویچ از دولت انگلیس خواسته تا تلاش بیشتری را در حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام دهد.

گرت شاو، مدیر بخش پول مؤسسه گروه ویچ می‌گوید، این آمار‌ها نشان‌دهنده خسارتی است که شیوع کرونا به نظام پولی شکننده انگلیس وارد کرده است و نشان می‌دهد که عواقب این مسأله چقدر برای مصرف‌کنندگانی که می‌خواهند پول نقد برداشت کنند، مشکل‌آفرین بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عابر بانک شعبه بانکی انگلیس عابر بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۳۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، گفت: اتفاقی که در این چند سال به وجود آمده کنترل تورم و کاهش خلق پول توسط بانک‌ها است و هماهنگی بی‌نظیر سازمان‌های مختلف در جلوگیری از خلق پول است.

وی افزود: البته این نگرانی وجود دارد که کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها می تواند تاثیری منفی بر تامین مالی و رشد تولید داشته باشد که با استفاده از ابزار‌های نوینی مانند برات الکترونیکی می‌توان از روش‌های جدید تامین مالی بهره برد.

محرمیان گفت: اگر همکاری بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی نبود این‌پروژه به سرانجام نمی‌رسید و باید از همه دست‌اندرکاران این ابزار مالی تشکر کرد.

زیرساخت‌های زنجیره تامین مالی برات الکترونیک فراهم می شود

اکرمی، خزانه دار کل کشور نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از ابزار‌های مالی زنجیره تامین مالی برات الکترونیک است و خزانه‌داری کل کشور نیز به عنوان نهاد منتشر کننده این ابزار تلاش کرد تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.

وی گفت: تفاوت اصلی این روش با روش‌های سنتی توجه به مدیریت ریسکی است که بانک عامل آن را متقبل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول